Cum s-a nascut magia?

A„Noua oamenilor din carne si oase, indiferent cat de mohorate si de cenusii ne-ar fi casele, ne e mai bine acolo decat in orice alt tinut, oricat de frumos ar fi. Nicaieri nu-i ca acasa…”spune Dorothy.

Povestea Oz Magia Jocului vrea sa arate ca daca crezi in tine, poti sa ajungi la orice vrei. Locuitorii tinutului Oz, chiar cred in magie.

 

Oz – Magia Jocului

APrima data, Oz Magia Jocului, si-a deschis portile in anul 2016, pe data de 16 aprilie. „Ne-am dorit sa transformam plictiseala in spectacole distractive in care magia apare de fiecare data cand li se spune copiilor povestea potrivita sufletului lor.”(Florentina Macovei, CEO & Founder)

Oz Magia Jocului s-a nascut in mintile si inimile a doi parinti care si-au dorit sa construiasca pentru copiii lor, cele mai frumoase amintiri din copilarie. Si au avut succes!

In prezent Oz Magia Jocului, are peste 15.000 de copii care i-au calcat pragul, respectiv, tot atatea zambete, peste 1000 de sarbatoriti, respectiv tot atatea dorinte implinite si multi fani pe retelele de socializare.

De ce? Pentru ca, la Oz Magia Jocului, chiar ne distram ca nimeni altii!!!